Φιλοσοφία

Η τήρηση των παραδόσεων από προηγούμενες γενεές στην παραγωγή γνήσιων, πατροπαράδοτων αρτοσκευασμάτων, οδήγησαν τον Στέλιο Σπυριδάκη το 1996 στην δημιουργία του γνωστού «Εργαστηρίου Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το πρώτο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 στην οδό Ολύμπου και το δεύτερο δεν άργησε να έρθει στην Ν. Σκουφά και Καραϊσκάκη, στην Αγία Αικατερίνη στις Πατέλες το 2001. Εκεί βρίσκεται και το ιδιόκτητο εργαστήριό μας.

Το τρίτο κατάστημα Σπυριδάκης, δημιουργήθηκε στις Κάτω Γούβες, επάνω στον κεντρικό δρόμο, μεταφέροντας την γλύκα των προϊόντων μας στους ξένους επισκέπτες του τόπου μας.

Έχοντας ως σύμμαχο την φύση της Κρήτης με τις ποικιλίες αγνών πρώτων υλών, η οικογένεια Σπυριδάκη δημιούργησε προϊόντα μοναδικής νοστιμιάς, μοναδικές γεύσεις που συνδυάζουν την αγνότητα του χθες, με τις ανάγκες του σήμερα.

Για κάθε ανάγκη, για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, τον γάμο, την βάπτιση, την γιορτή, ή ακόμα και για το ξενοδοχείο, την ταβέρνα και την κάθε επιχείρηση, το Εργαστήριο Παραδοσιακών Κρητικών Προϊόντων Σπυριδάκης είναι δίπλα σας με γεύσεις που ξεχωρίζουν!